ememelie

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Emelie - 18 september 2009 22:04

Min mamma är jätteförkyld och fick dåligt samvete att fara bort ikväll känner jag. Ska nog se nån film med henne och bara ta det lugnt, ska upp rätt tidigt imorn och ska på stan. Klockan 3 ska hela familjen se bio, blir lite såhär familjegrejer nu innan Anna flyttar, på söndag alltså. Fan vad tragiskt det känns. Undra hur länge det kommer ta innan jag träffar henne? Vi ska iaf se Flickan som lekte med Elden, så det blir nog bra. Sen ska jag och äta middag hos Linus verkar det som? Ska iaf vara med han, blir jättebra, längtar redan älskling :* <3


Så det kommer bli en kung dag imorn iaf! Nu ska jag bege mig till vardagsrummet där vi ska slå på nån film, skriver kanske senare ikväll!



Av Emelie - 18 september 2009 16:45

Steg upp 8 idag, kändes sjuukt skönt, vi sjöng typ Imsevimsespindel på musiken och resten av dagen var bara dryg, så inget intressant att berätta.


Har inte varit hemma jättelänge och har därför inte hunnit göra så mycket, men ska hinna städa min garderob innan maten hade jag tänk och javet inte, göra nånting så jag kan få nån ordning på alla kläder. Man ser knappt golvet längre och det är verkligen dags att städa känner jag. Och det lär nog ta en timme säkert att fixa det.


Ikväll så har jag inga planer, lite halvläskit faktiskt... Jag och Matilda brukar ju försöka ha "Matilda och Emelie-fredag" men hon är ju sick, hoppas hon kan göra nåt imorn (Y)


Och i veckan blir jag RIK, undebart. Pengar kunde inte vara mer efterlängtat. Ska utöka min garderob och fylla den med ännu mer gosaker, pengarna kommer gå åt hur fort som helst, och kommer vara pank efter 1 dag. Men det är det värt. Har redan börjat spana ut lite saker som jag måste köpa, skor ska jag också försöka fixa här framöver om jag råkar hitta mina dreamshoes.


Nu ska jag börja med mitt garderobprojekt, så önska mig lycka till, typ

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards