ememelie

Alla inlägg under januari 2010

Av Emelie - 3 januari 2010 15:28

Haha, jag sa att det skulle bli att ligga i sängen idag, och sant. Vaknde vid 3. Kul. Ligger kvar fortfarande och är död. Har inga planer för kvällen och ska väl förhoppningsvis hitta på något men ja, vem vet. Ni kan höra av er om nån vill göra nåt, har dock inte gratis längre, men what 2 do. Nu har jag tänkt stiga upp, ja....

Av Emelie - 3 januari 2010 00:52

Igår spenderades kvällen och natten med Linus. Vi kollade på film, myste och pratade. Vi skulle upp vid 8, och vi steg upp då också. Åt frukost och sen fick Linus veta att han inte kunde ta sig till Bygdsilijum, dvs anledningen att vi skulle stiga upp tidigt. Så det blev tillbaks till sängen. Sov till 10 i 10, och sen kom mamma och hämtade upp mig. Alltså visst finns det inget bättre än att somna och vakna bredvid den man älskar? Går inte att få ett bättre slut på dagen, och en bättre start på nästa dag.


Resten av dagen spenderades i Piteå hos min mormor. Gick på stan en stor del av tiden och resten av tiden kollade jag på film och åt mat, funkar helt klart. Vi for hem vid sextiden och sen kom Rebecka till mig. Jag duschade och sen for vi ut för att vara med folk. Vi stod ute i 20- länge och det var kallt som cp. Det slutade med Star Wars-tittande och sen en kall promenad hem.


Nu ligger jag i min STORA säng, JAG HAR FÅTT TILLBAKS MIN ANDRA SÄNG! Så jag kommer sova riktigt sött inatt. Ska sova ut imorn, bara ligga i sängen så länge som möjligt och bara dega. Livet känns nice. Nu blir det film-tittande sen sova. God natt!

Av Emelie - 1 januari 2010 19:53

I SLUTET AV JANUARI FÅR JAG ETT PAKET! Hemklickat! Varför bikini? Ja ni!

Av Emelie - 1 januari 2010 17:07

Nyårs igår var KUNG. Kunde inte ha varit bättre. Vi var många hemma hos Emmy, körde Singstar, dansade och var ute. På 12-slaget blev det en stor fet skål med Pommac och senare var det Sanning Eller Konka Den Elaka Versionen, mycket pinsamheter där. For hem vid 3 och somnade rätt fort efter en totallyckad kväll. Bilderna är snodda från Anna och Rebeckas blogg, mina var inte överdrivet användbara.


Snart ska jag äta och duscha, sen ska jag fara till Linus och spendera kvällen och natten där. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det kommer bli hur bra som helst i allafall. Ska inte skriva mer nu, utan skriver antingen ikväll eller imorgon då jag ska till Piteå, datorn ska med även fast det inte finns trådlöst där borta, ska roa mig med film i bilen. Ha en bra kväll!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards