ememelie

Alla inlägg under januari 2010

Av Emelie - 9 januari 2010 00:28

Jag HATAR oväntat besök.


Jag är trött och borde sova. Men som vanligt kommer jag ligga uppe till 5 eller 6 och se film eller något sånt och vara supertrött imorgon. BORDE vända på dygnet, men sånt är ju tråkigt. Jag taggar morgondagen till tusen! Först blir det tjejmiddag på Dallas och efter det födelsedagsfest för Sara, sen ska Linus sova här, det kommer bli så sjukt bra det här! Ska försöka fota så gott det går, så imorgon blir det nog bilder.


Nu lockar sängen, sov gott!

Av Emelie - 8 januari 2010 21:09

Inte en händelserik fredagkväll. Ska se en film nu på stora tvn och bara ta det lugnt, OCH TAGGA INFÖR MORGONDAGEN! Det kommer bli supernice det här. Sen ska jag och Linus sova över hos mig eller han, har inte bestämt än, men det blir supermysigt!   TAGGA HUR SOM HELST!


På måndag börjar skolan om... Har försökt att inte tänka på det så mycket, men jag känner hur jag sakta börjar bli deprimerad. En hel termin kvar, känns dåligt. Men det positiva, efter det är det över. Högstadiet är ÖVER, gymnasiet känns grymt lockande. Men i vår väntar iallafall en klassresa till någon storstad, funkar helt klart. Men nu fick jag visst besök...


Av Emelie - 8 januari 2010 11:25

Mamma väckte mig 7 imorse, var ungefär DÖD så jag fortsatte sova. Ska och jobba nu efter lunch istället. Innan 12 ska jag ha hunnit duscha, varit ute med Mio och ätit. Lycka till med det.

Av Emelie - 8 januari 2010 00:40

Dagen har spenderats på min pappas jobb. Har arkiverat och jobbat på från lunch till middagen. Efter maten kom Sara och Stina hit. Vi har ätit våfflor, sett på The Biggest Loser och sett skräckis. Ni är toppen! Dom for för ungefär en timme sen och nu sitter jag och gör ingenting. Ska upp om 6 timmar och fortsätta jobba. Heja, kämpa. Ska nog försöka sova nu, var uppe alldeles för sent igår. Jaja, sov sött!

Av Emelie - 7 januari 2010 00:45

Ja Anna, jag SKA Hawleys oavsett vad!


Har nu sett My life in Ruins, lite B-film men sånt får man leva med.


Imorgon ska jag upp klockan 10, duscha och gå ut med Mio. Efter det blir det lunch på stan med päronen, sedan jobb. Hörde ni? JOBB! Mina ekonomiska problem börjar lösa sig. Pengarna från imorgon + barnbidrag + FÖRHOPPNINGSVIS födelsedagspengar blir en bra resekassa till London. ÅH, jag är så taggad på att shoppa! Jag har tur som har Anna där också, hon kan ju London så bra nu. No waste of time alltså! 


Har börjat kolla runt lite på affärer som är värda att besöka, enligt min åsikt då. Anna kommer ha massor med tips också, så det kommer bli superbra dagar! En affär som jag vill in på är Absolute Vintage, som har det största utbudet av Vintage-skor. Helt underbart. Kom på att det är minde än en månad kvar tills vi far, ojoj. Nu ska jag nog försöka sova. Vad var det jag sa nu igen? Före 2? Vi får väl se om det...

Av Emelie - 6 januari 2010 20:27

Ja, ni förstår säkert vad jag har gjort. Varit och sett Sherlock Holmes på bio! Den var faktiskt väldigt bra, vill dock se Avatar också, men den här filmen var lätt sevärd. Kanske borde jag ungefär skämmas över att jag inte har vetat vem Sherlock Holmes egentligen är och vad filmen över huvudtaget handlar om tills jag såg den. Ja, bra var den hur som helst. Och mätt som aldrig förr efter att ha tryckt popcorn i 2 timmar. 


Ikväll ska jag lägga mig före 2 har jag bestämt. Innan dess ska jag duscha och göra ansiktsmask, sen slå på en film och bara dega. Och då kan man undra HUR jag orkar se film direkt efter jag har varit på bio. Svaret är inte svårare än såhär: Jag vet inte.


Förövrigt så skrev jag i inlägget före London 4e februari. Alltså ska jag fara och hälsa på min kära syster och hon ska förhoppningsvis(!!) ge mig en guidad tur i London, jag ska lära mig Londons gator bak och fram, upp och ner och in och ut. Ni fattar principen. Det enda jag kan göra nu är att BE, att jag får en systemkamera i födelsedagspresent, som ska följa med mig som min bästa vän till landet som talar engelska, och även staden som ja, aldrig sover kanske? Ut på en bar ska jag hur som helst där Amy Winehouse brukar hänga. HENNE SKA JAG TRÄFFA! Shoppas ska det och jag ska komma hem med en packning som inte ens ryms i resväskan. Vars ska jag få pengarna ifrån, det har jag ingen aning. MEN, pengar ska skaffas. Ha en bra kväll.

Av Emelie - 6 januari 2010 15:55

London i Februari då!

Av Emelie - 6 januari 2010 01:53

VAD VILL NI LÄSA OM I BLOGGEN? VAD SOM HELST! KOMMENTERA!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards