ememelie

Alla inlägg under januari 2010

Av Emelie - 27 januari 2010 23:30

Nu har jag planer på fredag, ska vara med Linus och sova över, längtar så grymt mycket!


Ska försöka sova nu så jag orkar upp 7 imorgon, jag har ont i huvudet... God natt!

Av Emelie - 27 januari 2010 19:52

Sitter och lyssnar på musik och funderar på att baka något, skulle inte sitta fel känner jag.


Partymusik dunkas just nu ur mina högtalare, fick en GRYMT STOR längtan till sommaren, tänk så sjukt nice! Är FÖR taggad. 17e juni är det skolavslutning i Landskyrkan, det känns alldeles för långt borta. Nu spolar vi tiden lite? Sen får den gärna stanna!


Vad händer i helgen förresten? Något kul som händer? Vi hade pratat om att dra ihop en födelsedagsfest, men vars ska man vara? Där är problemet. Men det får lösa sig. Helgen efter det drar jag runt i London, det kan inte vara sant! Jag sticker iväg över helgen ungefär till London, shoppar och kollar på sevärdheter och är hemma tisdagen efter, inte så tokigt mitt i vintern, va? Ska bara tjäna lite mer pengar, sen är jag ready to go. Har redan börjat med packningslistan, rätt så typiskt mig. Och dagen efter jag kommer hem sitter jag tillbaka i skolbänken med nationella proven i svenska, känns ju bra att börja dagen efter med...


Nu räcker det med dator för ett tag i allafall, får se om det blir mer skrivande senare!









Av Emelie - 27 januari 2010 16:34

Kan säga att det var KALLT på skolan idag, dom byter fönster i våran korridor så det var helt galet kallt. Och eftersom att det var snöstorm ute så blåste det in massor med snö också, trevlig skolmiljö. Fick iallafall skjuts hem, och nu håller jag på att laga middag, eftersom att mamma och pappa skulle äta omelett, usch. Så jag ska göra pasta med kyckling och sallad.


Ikväll är min "lediga kväll". Ska ta det lugnt och göra klart franskan tror jag, fota litegrann också, om jag inte hittar på något annat att göra. Franskan ska vara klar till imorgon och vi ska redovisa ett eget badrum som vi har fått göra. Har inte skrivit texten än eller något, så jag har lite panik.


Nu ska jag fortsätta med min matlagning.

Av Emelie - 26 januari 2010 20:31

Jag vet fortfarande inte hur jag ska vänja mig vid ljusa kläder i vår. Ni som ser mig/umgås med mig ofta, vet att jag nästan ALLTID har svarta kläder. Det funkar ju på vintern? Snart måste jag göra om i hela min garderob och flytta fram kläderna med ljusa pasteller och lägga undan allt svart.


Här är två plagg som skulle funka för mig, tror jag. Det blir ju även mycket militärgrönt, så det blir det nog att försöka skaffa någon ny jacka i den stilen, har en från H&M som har varit med ett tag, den funkar nog den med. Hoppas att jag hittar lite vårkläder i London som inte finns här, så jag slipper Gina-shoppa. Och nej, jag ogillar egentligen inte Gina, men DIREKT dom får in något snyggt, så har halva stan det plagget. T.ex det blommiga skolavslutnings-klänningen som alla hade för kanske... 2 år sen? Det är ett typiskt exempel, något snyggt som blir... Jag vet inte, men det är inte snyggt när det inte är speciellt.

Av Emelie - 26 januari 2010 20:07

JAG MÅSTE FIXA SÅ JAG KAN LÄGGA IN BILDER DIREKT FRÅN BLOGGEN, OCH INTE FRÅN APB, DET FÖRSTÖR KVALLAN!


Idag har det varit skola som vanligt, lämnade in mitt gymnasieval. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Vi hade även skridskor, som jag är stjärnan på. Eller något. Hur som helst, på något sätt ramlade jag och slog knäet, måste ha varit snyggt eftersom det tog så ont, eller? Mamma och pappa sa att jag skulle börja ha knäskydd när jag åker skridskor, skämtade dom? Nej, så seriösa är mina päron. Så jag har ont nu efter min bail, men var och tränade ändå. Så nu sitter jag och dricker smoothie med mango, citron och banan, frestande? Klart det är.


Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen sitta bänkad framför tvn och se 2 ½ men och såklart, Paradise Hotel! Måste vara världens sämsta program, egentligen, men jag är helt fast... Åh. Så jag kanske skriver ett till inlägg snart, eller senare.

Av Emelie - 25 januari 2010 23:07

Nu är gymnasievalet gjort mina vänner. Får väl se hur det går med det.


Har sett Paradise Hotel nu och suttit och trixat med kameran, försökt hitta alla inställningar och allt, mycket att lära sig för att ta snygga bilder. Måste kunna det mesta till London.


Hur som helst, imorgon så har vi skridskor på gympan, observera SKRIDSKOR. Mina är nu nyslipade och fina, så det blir nog bra det här.



Nu ska jag försöka sova, har sovmorgon till 9 som sagt, men så mycket sömn som möjligt är ju alltid nice. Sov gott!

Av Emelie - 25 januari 2010 19:21

Ja, hade ju lovat att berätta om lördagen också. Vi firade Lowisa hemma hos Lisa, jättetrevlig kväll med massa brudar. Vi beställde familjepizza, sjöng Sing Star, dansa massa och ja, det var toppen. Bilden är från Anna och Rebeckas blogg. 


Var hos tandläkaren idag och kollade så allt såg prima ut. Det gjorde det också! Hon sa att jag hade så fina tänder efter tandställningen, varför är jag så grymt missnöjd!? Om jag blev frågad om jag ville ha tandställning i 2 månader så allt blev HELT perfekt, så skulle jag LÄTT göra det. Var på Sense innan ridningen idag med mamma och kollade runt, köpte Isadora Eyebrow Lift and Define och Wet 'n' wild Brow Essentials, behövdes. Färgen på på pennan är inte svart, den är ljusbrun förresten, ska inte skrämma er.

       

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Sitta bänkad framför tvn och sova ungefär. Har sovmorgon imorn till 9 och dagen börjar med musik.


Senare ska jag även göra mitt gymnasieval. Har bestämt första och andra, men tredje tvekar jag fortfarande. Musik första, SPMJ andra och antingen SPSK eller SPFL tredje, det är svårt det här. Ska fundera ett tag till sen smäller det.


Nu ska jag hoppa in i duschen!





Av Emelie - 24 januari 2010 23:29

Det går inte ens beskriva den här dagen med ord. Världens bästa dag! Jag blev väckt vid 10 av mamma och pappa som kom sjungandes in i rummet med paket. Jag är numera ägare av en systemkamera och är även mycket rikare än innan kan jag säga. Ungefär en timme senare när jag fortfarande låg kvar i sängen knackade Linus på. Han hade köpt en bakelse och cola till mig som jag fick på sängen när han kom in och sjöng "Ja må' hon leva" för mig. Sjukt fint! Grymt god var den också.


Efter ett tags mysande och pratande så bestämde vi oss för att gå ut och inviga kameran och fota lite, så skulle jag duscha och fixa till mig. När jag kom ut ur duschen så var dörren till mitt rum stängd, och det satt fast ett snöre vid dörren. Och det ringlade sig runt lite överallt i vardagsrummet, sprang runt och följde en tråd i handduk och det var inte lätt. Efter ett bra tags letande så hittade jag skatten, ett superfint rött paket, spännande ;) Gick tillsbaks till rummet och öppnade det, och jag fick en sminkkurs på Make Up Store! Just det jag hade önskat mig! Tack älskling du är bäst!


Efter det åt vi tårta och var sociala med mamma och pappa, sen gick vi ut på äventyr som finns på bild där nere, sjukt kul! När vi kom in så tinade vi ett tag framför tvn, och satt och pratade om vars vi skulle äta middag. Så vid 6 for vi till Dallas och åt, och tack för maten också älskling :] Vi satt där ett bra tag och skrattade och åt, sen hämtade mamma oss.


Och resten av kvällen var film och mys, helt underbart! Vilket helt sjukt bra dag det här har varit. Kunde verkligen inte bli bättre! Och Linus, du är världens bästa kille, du är helt underbar. Jag älskar dig mest av allt, tack!


Har INGEN aning om någon orkade läsa allt det där, men är så glad så jag skrev av bara farten. Jag har VÄRLDENS lyckorus.


Gårkvällen var också superlyckad, men den skriver jag om imorgon, det här blev mycket långt. Ska försöka sova och tagga om till skolan imorn, vilket kommer vara svårt efter den här lyckade dagen! Kan det inte vara idag föralltid? ÅÅH! Sov gott!

 

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards