ememelie

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 15 oktober 2009 19:15

Haha, hittade den här på Angelicas blogg, vafan!


Av Emelie - 15 oktober 2009 18:28

Som sagt halvdag idag, kunde inte sitta bättre. Skrev matteprovet just innan vi slutade. Det gick väl, åt helvete typ? Vill inte veta resultatet. Hur som helst, när det var klart for jag och Matilda hem till mig, lagade en riktig god lunch, såg nån ful film som hette något med Princess, något med Project, något med Protection, kommer inte ihåg i vilken ordning och bryr mig inte så mycket heller, men det var kul och ful. Sen hittade vi en kortlek och tänkte, men vafan, vi spelar kort! Och den som förlorade skulle äta lunch med sockar på händerna imorn. Det var Matilda som kom på den sjuka grejen som vanligt, och jag förlorade. Så imorn smäller det. Lyssnade på musik, spelade piano och sjöng, ja det som vi brukar göra. Och nu har jag varit på musikskolan som vanligt där jag spenderar mycket tid.


Nu är jag hur som helst hemma och har förbannat ont i halsen, men träna blir det ändå. Känns som att min hals aldrig kommer bli bra igen, usch. Nu ska jag dricka te eller något så min hals överlever kvällen, ha en bra kväll!


Vi kör på en låt också

The Fray  - You Found Me 

Av Emelie - 14 oktober 2009 23:45

Ligger och hostar, har ont i halsen, ja, all den skiten och vill bara sova egentligen, men jag kan inte det och jag har ingen aning om varför. Eller jo, jag är inte trött helt enkelt. Men ska gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket nu och göra mig klar för att sova i alla fall. Imorn väntar en halvdag, vilken känns toppen. Men även matteprov som jag kommer faila på och en körövning i 1 timme som jag inte kommer kunna sjunga på för att jag låter som en manshora när jag pratar. SOV GOTT

Av Emelie - 14 oktober 2009 23:00

Har börjat få ångest över att sommaren är över... Också bjussar jag på filmen där nere, från Matildas bd-party i juli, och är de bd-party så äre fan det på riktigt, så där är min ursäkt för mitt uppförande. Och det var Burträsk-bingo, så in it to win it.

Av Emelie - 14 oktober 2009 18:31

Förstår att ni måste vara riktigt jävla trötta på mitt prat om piercingen, men nu är tiden preliminärbokad nästa onsdag, känns toppen!

Av Emelie - 14 oktober 2009 17:59

LADDAR HEM FILMER PÅ 2 MIN, rekord för min dator lovar jag. Så nu har jag massor av filmer att se, mums. Imorn väntar matteprovet på mig, känner skräcken närma sig. Jag är otroligt dålig på matte, men jag går inte cp-matte, ÄN i allafall. Kanske borde? Näe, jag kämpar mig igenom 9an i vanliga gruppen. Men räknar nästan med IG på provet imorn eftersom att jag är totalt efterbliven. Men som tur är slutar vi efter lunch imorn, så då känns det ju lite bättre. Vet inte vad jag ska göra efter men, det lär väl hittas på något kul med folk. Kommer säkert sluta på stan, har en känsla av det. Menmen, nu ska jag ta hostmedicin som smakar... näe det finns inga ord som kan beskriva den äckliga smaken, usch. Och sen ska jag nog gå ut och gå broarna och skriva novell. Medans jag går broarna hoppas jag att jag kommer komma på någon smart novellidé. Har bråttom nu, ha det bra!

Av Emelie - 14 oktober 2009 16:35

Efter skolan for jag och Matilda direkt till stan, lyckades hitta salongen där jag ska ta hål nästa vecka och ska ringa och boka tid snart. Sen köpte Matilda 2 klockor, och ja, sen körde jag hem och nu sitter jag här och fryser som ett cp. Ska äta något snart för jag är förbannat hungrig. Sen ikväll blir det bara chilla verkar det som,  skriver LATER!

Av Emelie - 13 oktober 2009 22:40

Är det bara jag som känner att livet är rätt bra nu? Okej har varit sjuk idag, men bortsett från det. Känner mig toppen! Jag har halvdag på torsdag, missar mycket av fredagen, helgen kommer blir supernice, tisdag kommer det moneymoney, ta hål i naveln, DH, LEDIGA EN HEL VECKA. Asså näe, fyfan va nice! Jag har världens bästa pojkvän som jag älskar mer än allt i världen, har underbara vänner, har lärt känna nytt folk nu på kort tid, och dom är supertrevliga! JAG HAR EN FET JÄVLA DUBBELSÄNG och en dator som fungerar bra, ÄNTLIGEN! Nu ska jag somna lycklig. SOV SÖTT!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards