ememelie

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 7 november 2009 11:09

Eller så inte. SNÖ? Snälla nej! Åh, vill ha sommar igen, kändes ju som att det nyss var det, och nu snöar det? 46 dagar kvar till julafton och 40 dagar kvar tills jullovet, känns inte spårat länge iaf. Nu ska jag gå upp och göra mig klar, äta lunch, och sen blir det att fara in till stan och köpa en vit tröja som jag ska ha på konserten idag. Så nu har jag lite bråttom, får skriva mer sen!

Av Emelie - 7 november 2009 01:15

Kvällen började med att Rebecka kom hit, duktigt att hitta hit! Sen gick vi iväg till Richard direkt ungefär och där var han, Elias, Robbe och Rasmus. Efter ett tag kom Anna och Joel också. Vi satt mest bara och degade, gick en sväng till mackarna och köpte lite gott. Eller Elias och Joel åt sina älskade Cheese-dogs(?) och sen traskade vi tillbaks till Richard och fortsatte chilla. Nu har jag gått hem, ensam i snön med en tung dataväska. Blev inte att vara där hela natten, ska upp ganska tidigt och fara på stan för att köpa en vit snygg tröja att ha på konserter med SSB. Sen resten av dagen vill jag ungefär inte prata om. VAD HÄNDER IMORRONKVÄLL? Säg till om något kul händer i denna snöiga håla. Nu ska jag se en film och sen sova, jag fryser som ett cp. Fick ungefär en bild från ikväll och den är från min underbara webcam, Anna och Joel på den här bilden som ni ser och några lirande töntar i bakgrunden.

Nu är det gonatt, eller ja, nästan iaf, sov sött!


Av Emelie - 6 november 2009 21:59

Av Emelie - 6 november 2009 18:37

Har ätit goood mat och kladdkaka, är mätt som en jag vet inte vad. Ikväll så tror jag att det blir att vara med Sunnanå-pojkarna och kanske några till brudar men vi får se hur det blir. Först ska jag duscha i allafall. Imorn så ska hela min eftermiddag spenderas i Anderstorpaulan och jag ska spela där men massa trevligt folk. Tills 7 skulle det räcka. Sen på kvällen har jag inga planer än, händer det nåt kul i den här hålan?


Måste även hinna plugga i helgen, massor... Ska skriva ett personporträtt på en konstnär + göra en bildanalys till det. Ska skriva ett personporträtt på nån gammal kvinna på NO:n också. Sen har vi engelskaprov nästa vecka och åååh, allt över en helg, usch. Men nästa onsdag så ska jag på Clive Russel och slinga håret, ja, klippa också, men klippa vågar jag typ inte så ska nog inte göra det, elr toppa men annars ingen förändring. Men slingor, YEEEES, äntligen får jag fixa till min färg, längtar!


Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra mig klar för att fara iväg, blir nog toppenbra! Ha en superkväll, puss!

Av Emelie - 6 november 2009 15:39

Hade sovmorron till 09.05 idag, sköönt. Hade musik första lektionen och vi spelade The Reason, tråkig låt. Sen har resten av dagen varit tråkig, förutom Luciaträningen som var just före lunch. Nu kom jag nyss hem ungefär, vi går alltså till 15.15 på fredagar, VEM FAN GÅR TILL KVART ÖVER 3 PÅ FREDAGAR!? Oj just ja, vi gör det.


Nu ska jag snart äta och sen duscha. Ikväll är planerna otroooligt oklara, men vi får se. Får skriva mer senare, ha det bra!

Av Emelie - 5 november 2009 22:35

Sitter och kollar på EMA nu och äter. Tokio Hotel var nyss på scenen, tror ni att det var playback? Såg ut så. Men hur som helst, så sjukt kul att kolla på, tills halv 12 kommer jag sitta helt fast och kolla, sen blir det att sova. Har sovmorgon till 09.05 imorn och dagen börjar med musik, resten av skoldagen suger. Jaja, nu ska jag fortsätta se!

Av Emelie - 5 november 2009 21:44

Var inne och kollade på Kenzas blogg på MTV http://blog.mtv.se/kenza/page/2/, och såg det här. Det här är tydligen artisternas "goodie-bags". Citerat av Kenza: "Vi fick ta en titt på artisternas goodiebags! Det är 65 artister som får varsin och jag måste säga att det inte var dåligt innehåll…hehe. Allt från resa till Kenya, skor och klockor till parfymer, smycken och en elgitarr!"


Haha alltså det är ju helt sjukt, gif :(


Av Emelie - 5 november 2009 21:23

Kom nyss hem från träningen, är astrött. Nu blir det att duscha sen bänka sig framför EMA som går på MTV nu, började kl 9. Just nu är David Hasselhoff uppe på scenen, shit vad gammal han har blivit. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen sen äta nåt, ha en mysig kväll!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards