ememelie

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 11 november 2009 23:38

ANNA DANIELSSON! Och ja, jag sa ditt namn sådär bara för att retas. Direkt du ser det här kan du snälla lägga in bilden på knähöga stövlarna på bloggen eller skicka en sms när du är inne på msn så jag kan få bilden!

Av Emelie - 11 november 2009 22:28

Här är resultatet, blev bilder ändå! Inte så mycket skillnad, lite ljusare kanske? Vet inte riktigt. Har grymt mjukt och platt hår. Såhär ser det ut utan plattång här nere på bilden? Helt sjukt, ska inte gå! Vill ha lockigt hår och slippa locka det hela tiden. Nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen sen sussa, 7 ska jag upp imorn. Sov sött!

Av Emelie - 11 november 2009 21:16

Fick prova dom här produkterna idag, Redken Anti Snap heter den i mitten, och den ska jag snart köpa, 390:- eller något går den på. Superbra för håret, ger det proteiner osv. Och shampoot längst ner är det ekologiska shampot jag fick, ska provas nästa dusch. Jaja, nu ska jag plugga på allvar!

Av Emelie - 11 november 2009 21:01

Kom hem ganska nyss från Clive, superduktiga Lina klippte och färgade håret. Utväxten är borta! Men var tvungen att klippa en bit av håret, inte mycket, men det var supernött längst ner, så det var lika bra, nu är det bara att fortsätta spara ut. Är super nöjd med färgen och allt, har som sagt inte gjort någon förändring med själva frisyren, bara tagit några cm på längden. Sen 5 har jag suttit i frisörstolen och jag kan säga att det var INTE skönt. Hårbottnen brände ungefär, stack och kliade, men det var det värt. Fick även hem ekologiskt shampo och volymshampo. Ni får se en bild på resultatet imorn, känner inte för att ställa mig och ta bilder på håret. Måste plugga franska, vi har läxförhör imorn, och vill ha bättre betyg i franska så det är bara att plugga. Men först behöver jag energi, så det får bli macka och juice. Imorn är det en LÅNG skoldag, sen långspelning på musikskolan fårn halv 5 till...8 kanske? Tror jag. Jaja, inget att klaga över. Nu ska jag göra annat, ha det superbra!


Av Emelie - 11 november 2009 16:21

Från att vi började kl halv 9 fram till lunch övade vi Lucia, och vi sjöng hela tiden ungefär. Trött var man. Fick åka tillbaks till skolan med Eliott och Ks, sen var det idrott och vi hade dans, sen so och det var sista lektionen, så det har varit en riktigt kung dag! Nu har jag tvättat håret för jag ska till Clive Russel, hade lockigt hår idag så jag vill ha håret som vanligt när jag kommer dit. Klockan 5 ska jag sitta i stolen, så en nervös Emelie är på gång till stan snart. Är ALLTID nervös innan jag ska klippa mig, man har ju sina anledningar... Ska slinga och få bort utväxten, men håret ska jag knappt röra, bara klippa topparna. Sen ikväll blir det att jobba med bilduppgiften eftersom att jag inte kommer hinna göra så mycket annat för frisören tar 3 timmar. Nu ska jag blåsa håret sen glida iväg, ha en bra kväll!

Av Emelie - 10 november 2009 21:48

Kan bara säga att jag har städat sen 7, inte okej. Men nu är hela rummet städat+ garderoben, känns skönt. Sängen är bäddad och allt är rent. Här nere till vänster ser ni 2 av 3 garderober, om ni undrar vad det där söta blå med moln på är för något så är det massa myskläder på den hyllan så där har ni det. Ni ser även min stora besatthet av flanellskjortor, finns det ett skönare plagg? Svårt att klå. Sen är det jeans, kjolar, tights och basictröjor typ med på den bilden, blev bra i allafall. Sen bilder på vänster är inte lika nice, det var kläderna som skulle vikas ihop och allt. Jag har för mycket saker som jag inte använder kom jag fram till ikväll, onödigt. Tog ett jävla bra tag att fixa till.

Sen längst är det sängen, stor och mysig<3<3<3<3 Är hur som helst klar NU, efter 3 timmars städning. Duschen väntar och sen blir det en film innan jag somnar. Halv 9 imorn ska vi vara på Nordanå och öva med lucian. Morgon+sång=inte nice. Men vi ska vara där hela förmiddagen så det blir väldigt nice. Nu ska jag göra annat!

 

Av Emelie - 10 november 2009 18:44

Åh heeeerregud mitt huvud, tror att jag kommer dö. Hoppas det inte är migrän, ååh. Har hunnit skriva om Marie Curie i allafall, och nu ramlar typ mitt huvud sönder, är extremt ljuskänslig just nu, typ grottmänniska.


Har varit på skolan idag som vanligt, vi såg klart filmen som vi började se på svenskan och den var grymt bra. Sen har det bara varit en vanlig dag med dryga lektioner. Nu ska jag städa min garderob och göra om lite där om jag orkar, just nu känns det inte så. Men har knaprat i mig en alvedon och hoppas på bättre tider. Nu ska jag inte sitta mer vid datorn, så vi får ha en skön kväll!

Av Emelie - 9 november 2009 23:32

BILDBOMB! Typ... Från sommarens saker, lite... Från fjällen och Sthlm iaf! Och se där, det finns bilder på mig utan smink för dom som vill se. Hittade ju som USBkabeln och kameraladdaren, score! Nu blir det nattinatti för mig,sov sött!

Jag och Ida på FBU-gården i Hemavan!

Jag på spårvagnen i Sthlm(?)


Och här nere, jag, Emma och Ida uppe på fjället!

Jag före Tjejmilen, yoyo!


Jag, Jesper och Rasmus påväg till fjällen, in tha buzzzzzzzzzzzzz!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards