ememelie

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 15 november 2009 11:17

Lovade att lägga in bilder så här kommer dom. Supertrevlig kväll. Haha, bjuder på bilden längst upp...


Kom hem för ett tag sen iaf, det var inte lätt att cykla hem. Och sen whazzup med folk som är ute och går!? Kan dom inte ta ETT steg i "djupsnön" om man ska kalla det så, så att dom på cykel kan ta sig fram? Det går ju inte cykla i djupsnön, bara där det är framme väg. Eller på Parkbron? Det är inte nödvändigt att gå 3 i bredd och VÄGRA flytta på sig förrän man ungefär skriker: FLYTTA PÅ ER. Blir så sjukt störd! Nu ska jag snart äta lunch, pannkaka.


Filmen igår var super iaf! 2 timmar och 38 minuter räckte den, men den kändes inte så lång. Fast man blev bara rädd för vad som kommer hända och man börjar fundera hur man ska överleva, sick. Innan bion så firade vi Agge! Hade ingen kamera med mig så har inga bilder från det tyvärr! Men vi gav han två rosa Princessbakelser och sen satte vi dit tårtljus och sjöng för han. Han fick en godispåse med melongodisar som han gillar också. Sen inatt for vi tillbaks till Agge och åt Princesstårta och pratade, blev en superkväll! Nu ska jag gå och äta, ha en bra dag!

Av Emelie - 15 november 2009 10:09

Hinner inte skriva mycket nu, men sitter hos Linus, har sovit här! Supermys! Igår var jag på bio med Linus, Rebecka, Antonia, Agge och Viktor. Först firade vi Agge och sen såg vi 2012 på bio, den var hemsk, usch. Sen åt vi tårta hos Agge mitt i natten ungefär. Nu ska jag snart börja cykla hem för Linus ska iväg på match. Skriver när jag kommer hem, då lägger jag nog även in bilder sen när jag var med Klara och alla andra. Hörs senare!

Av Emelie - 14 november 2009 01:35

Var egentligen tänkt att jag skulle vara med Linke och Agge ikväll, men sen skulle dom vara med fler pojkar, så då tänkte jag att dom skulle få ha sin boyznight. Sen frågade Elias om han och Robbandude kunde komma hit, och det gjorde dom. Sen kom Richard. Sen ringde Klara och hon kom ett tag senare. Sen kom Jonte och Navid. Och sen traskade vi ut och busade, sen in till stan och träffade folk på Max, bl.a Linus och hans dudes, blev ju hur bra som helst. Sen kom massor av brudar som hade varit på födelsedagsfest också. Jag och Klara började gå hem efter 12 nån gång. Dom andra hade redan farit från Max, så när jag och Klara kom hem till mig stod Navve och Jonte här utanför och väntade på oss. Så vi stod ute och prata ett tag, Emil kom körande ett antal gånger och när vi höll på att frysa ihjäl så gick vi in och kollade på tv, dom for nästan nyss. LÄGGER IN BILDER IMORN!


Okej det där var den mest konstiga inlägget nånsing, men det får vara så. Imorn ska jag och kolla på min älsklings match på Campus, och det var rätt tidigt... Så borde nästan sova snart. Sen ska vi fara till mig och äta och bada, blir toppen! Det kanske blir bio med folk på kvällen sen, men det får vi se om. Nu ska jag sova/se film, har inte bestämt mig vad jag ska göra än, men sov sött!

Av Emelie - 13 november 2009 20:03

Sitter och kollar på Idol och väntar på bättre tider. Haha näe skämta ba, snart blir det nog ut. HA EN BRA KVÄLL!

Av Emelie - 13 november 2009 16:54

Hittade nyss bilden här nere, du har ju försvunnit bruden...

Av Emelie - 13 november 2009 15:49

Hade sovmorron idag, riktigt skönt. Men lyckades komma 5 min försent ändå, jag lyckas fan aldrig, satans perkele. Sen har det varit drygt som fan resten av dagen, det går runt en snackis på skolan nu så det är det enda, intressanta? Ska man kalla det för det? Så det är ju alltid kul att få höra saker. Sista lektionen var lite halvflummig men lite roligare än andra lektioner. Nu sitter jag och spelar piano, ovanligt? Nja. Ikväll blir det nog att vara med folk ser det ut som, blir supertrevligt. Frågan är vilket folk det blir, jaja. Nu måste jag gå ut med Mio... Skriver sen!

Av Emelie - 12 november 2009 22:53

ÅH HERRE JESUS HALLELUJAH I MIN SKAPARE VAD TRÖTT JAG ÄR. Nu har jag bakat, shit! KAKOR TILL OCH MED! Nu sitter jag här och skriver med folk, vissa gladare, vissa mer ledsna, eller ja, vissa väldigt ledsna. Men det ordnar sig snart ska ni se! Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en VÄLDIGT lång dusch. Ska inviga mitt nya shampoo, ekologiskt till och med. Sen ska jag se en riktigt feel-good-film och tagga helgen som är kommer bli fyllda av massa trevligheter verkar det som, får se om allt går som planerat! ÄR SUPERTAGG PÅ HELG, FAN VA NICE! Nu ska jag duscha, ohyes!


Av Emelie - 12 november 2009 20:36

Idag har vi haft läxförhör på franskan, gick typ sämst. Sen hade vi engelskaprov, eller vet inte om man kan kalla det prov, men vi gjorde ett gammalt nationella, tror jag det gick riktigt bra! Sen har det varit estet och lite allt möjligt. For hem och sen nästan direkt iväg till musikskolan och har varit där från halv 5 till 8, inte dåligt länge! Nu har jag kommit mig hem iallafall och ska snart duscha och jobba med bilden. Jag hatar att allt plugg tar över nu, vi har spårat mycket! Vill hinna göra så mycket annat också. MEN IMORN ÄR DET HELG! PEPPA!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards