ememelie

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 17 november 2009 19:36

Just nu sitter jag och pluggar, chillyssnar på Amy Winehouse och gruvar mig inför provet imorn. Pappa kom nyss in och sa att jag får 200 kr om jag får MVG på provet, alltså blev det nyss ännu mer press. Behöver verkligen pengar, vill shoppa... På lördag blir det nog stan och kolla runt, köpa något nytt. Har kollat runt lite på hemsidor, efter skor speciellt, barnbidraget kommer ju på fredag! Det är otroligt efterlängtat, lenge har jag levat pank. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande, så ni får ha en mysig kväll!

Av Emelie - 17 november 2009 16:51

Kom lite sent till skolan idag, vi hade hk på morgonen, och Signe och jag gjorde pepparkaksdeg, AAAH SÅ GOTT! Var tvungen att gå tidigare från hkn för att det var skolkör, så hann inte äta nånting på hkn. Sen har jag varit och spelat på musikskolan i 40 minuter också direkt efter skolan, och nu så kommer min kväll bestå av plugg till kemiprovet, hääärligt... Fattar ungefär ingenting? Men ska försöka läsa den 100 ggr till så kanske jag kan nåt iaf, har ärligt inte så mycket tid att skriva, känner mig lite stressad inför provet... Får se om jag skriver senare!

Av Emelie - 16 november 2009 22:14

Var nyss på träning, det gick inte super. Har som jag skrev problem med ena knäet och det kan vara det som kallas slatterknä verkar det som, helvetes ont tar det i allafall och vet inte hur jag ska kunna fortsätta träna med det jag gör, för nu känns det verkligen SKIT. Ska nu hur som helst ta en LÅNG dusch, följd av godisätande med godis från HEMMAKVÄLL! Dom har godis för 3.99, tänkte att ni kanske ville veta, affären flyttar ju snart!


Men nu blir det en skön dusch, slänger in en låt också. Är inte på humör för att skriva, har inte en av mina... bästa dagar.

Av Emelie - 16 november 2009 18:56

Nu är jag hemma, känns sjuukt skönt. Har ätit nu och ska plugga lite kemi till provet på onsdagmorgon, kommer nog gå ungefär sämst eftersom att jag SUGER på NO, men ska göra mitt bästa hur som helst. Har inte så mycket roligt att skriva om dagen, det enda roliga som har hänt var luciaövningen från 2 till 3, om typ... 3 veckor smäller det ju? Inte långt bort. Och innan det så blir det 2 veckors prao, så nästan inga mer övningar nu, en till kanske? Hjälpas. Men imorn har vi skolkör också där vi övar till adventkonserten, det är mycket som händer nu.


Nu blir det dushen, plugga coh sen träning.


Bjuder på en bild från Stockholm på Tjejmilen. SNART KOMMER DU OCH HÄLSAR PÅ!

Av Emelie - 16 november 2009 16:28

Hade luciaträning sista lektionen på dagen, det var nice. Kom hem för typ en timme sen och nu har jag SUPERBRÅTTOM till stallet, senare ikväll blir det träning, får skriva mer sen!

Av Emelie - 15 november 2009 20:44

Har varit och tränat, det var... jobbigt... På eftermiddagen satt jag och lärde mig Halo på piano, inte lätt det där, men nu kan jag den hur som helst. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen äta en macka eller något, kolla på en film sen sussa. Imorn börjar skolan om, peppen finns inte. Men nu är det sista veckan här innan praoen, känns riktigt nice det i allafall. 1 vecka på Sense och en vecka på Café Kanel, tagga! Nu ska jag duscha, ha en supermysig kväll!

Av Emelie - 15 november 2009 16:11

Mamma och pappa har börjat fråga om jag har tänkt på nåt i julklapp. Här är det jag har funderat ut. Och jag vill inte ha ett flygplan, en resa! Eller hur man nu ska säga det, att vi ska fara utomlands. Hoppas att det blir något efter nyårs eller något. Sen är det mest parfym och bra hårgrejer, sen pengar förstås. Shit, sånt här är svårt... Måste fixa ihop pengar till julklappar till alla andra också, får se hur bra jag lyckas med det. Men snart kommer ju barnbidraget, och ska jobba sen också, så det löser sig nog.


Av Emelie - 15 november 2009 15:31

Har varit uppe på Solbacken efter lunchen, nu har jag sett Bröllopsduellen och ska snart fixa till på rummet, göra det mysit. Ikväll ska jag på styrketräning och efter det ska jag börja plugga till kemiprovet som är på onsdag, vill ha bra på det så jag höjer i NO. Nu ska jag börja med mitt rum... skriver senare!


Jag älskar dig så sjukt mycket, du är det bästa som har hänt mig!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards