ememelie

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 28 november 2009 00:37

Haha, fanns många klockrena bilder från ikväll, var svårt att välja, men här är några i alla fall! Klara och Jonte for nyss, vi har hunnit äta massa popcorn, varit ute och vandrat, hälsat på vänner, pratat om privata saker, osv, osv. Nu är jag trött och redo för sängen, efter att jag har tvättat bort sminket och borstat tänderna. Jag är supertaggad på morgondagen, ska på gymnasieinfo på dagen och sen på kvällen blir det älskling! Längtar verkligen suupermycket! Nu ska jag sova så blir imorgon fort, om man kan säga så? Ja, ni fattar vad jag menar, sov sött!

Av Emelie - 27 november 2009 18:40

Snart kommer Klara hit! TAGGA KVÄLLEN!

Av Emelie - 27 november 2009 17:16

Nu har jag ätit och ska fixa håret lite snart och sådär, sen blir det att vara med folk ikväll, blir iallafall att vara med Klara och Jonte, sen får vi se om det blir några till, troligtvis. Imorn på kvällen ska jag vara med Linus, vi ska äta och bada osv, längtar supermegamycket! Kommer bli helt sjukt bra!
Nej men nu ska jag byta om och bestämma mig för vilka kläder jag ska ha på mig ikväll, det vanliga problemet... Skriver sen!
 
Berätta fyra sanningar om dig själv:
1. Jag spelar 3 instrument och älskar musik.
2. Jag blir lätt förbannad, och oftast visar det sig, men annars så går jag runt och är sur och allt blir värre.
3. Jag är en sucker när det gäller kärlekskomedier och tjejfilmer.
4: Jag har klaustrofobi, läskigt.

Berätta fyra saker du gjort idag:
1. Praoat
2. Sjungit i kyrkan med kören
3. Suttit vid datorn
4. Spelat piano

Berätta fyra saker du har på dig:
1. T-shirt
2. Linne
3. Jeans
4. Halsduk

Skriv ner fyra saker du hatar:
1. Lögner, det är värst av allt.
2. Att vara avundssjuk och inte kan göra något åt det
3. Att vara ensam
4. Att bli besviken/sviken


Skriv ner fyra saker du älskar:

1. Linus, mest av allt!
2. Vänner och annat trevligt folk
3. Musik
4. Resa




  

Av Emelie - 27 november 2009 15:09

Nu är jag hemma efter adventskonserten och sista praodagen på Sense. Känns riktigt tragiskt. Med mig hem fick jag det här på bilderna!


Rapsodine Sockerskrubb

Clarins Cleansing Milk

Clarins HydraQuench Lotion

Yves Saint Laurent svart kajalpenna

Yves Saint Laurrent mascara

Rougeborste från MaxFactor

Solglasögon

Paris Hilton neccesär och en liten svart neccesär som hör till.


Supernöjd. Nu är det helg och livet leker känns det som. Ikväll blir det att vara med folk ser det ut som och det kommer bli toppeeen! Men före det ska jag följa min madre och handla på Solbacken maybe, eller Coop. sen ska vi en sueprgod middag, kommer bli bra. Imorn är det öppet hus på gymnasiet, ska man dit? Har ingen aning, men vi får se. Nu ska jag fara iväg, skriver ikväll/inatt!

Av Emelie - 26 november 2009 21:41

Dagens irritationsobjekt. Snälla killar/gubbar/män osv, lek inte muskelknutte när ni är och styrketränar! Laddar på med MASSOR av vikt, sen springer och byter vikter och håller på mitt i passet för att ni inte orkar vikten. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre.



Nä men jag tror inte det...

Av Emelie - 26 november 2009 21:35

Haha, alltså jag får chillz när jag ser den här, naw-varning ungefär.

Kom nyss hem från träningen, det var... jobbigt. Men så ska det väl vara, eller hur? Nu ska jag se en film och dricka ett glas juice, kändes gott. Imorn är min SISTA dag på Sense, åh vad tråkigt. Sen börjar nästa praovecka på Café Kanel, får se om det blir lika bra som på Sense. Nu ska jag göra något annat än att sitta vid datorn känner jag, ha en bra kväll!

Av Emelie - 26 november 2009 18:37

Shit det kommer nya saker till bloggplatsen hela tiden, nu har det kommit TON med smileysar som man kan ha.


OCH KOLLA PÅ DET DÄR! Sveriges Fotoklubb, årsboken och gissa vem som har tagit kortet på framsidan? MIN SYRRA! Oh yes, super nice!

Nu sitter jag och äter i allafall, kom hem för ett tag sen. Jag kommer verkligen sakna min prao och alla som jobbar där, det har varit hur bra som helst! Imorn är sista dagen, men kommer bara vara där till halv 12 ungefär, för då ska jag och sjunga på ett adventsfirande, pirrigt. Ikväll har jag styrketräning, men före det ska jag hinna spela massa piano och städa rummet, lycka till med det. Så nu ska jag sätta igång, ha en bra kväll!

Av Emelie - 25 november 2009 22:40

Jag är så jävla trött. Inget skämt! Jag somnade nyss och nu kände jag bara, vad fan sover jag såhär tidigt för? Så jag gick upp och drack ett glas juice och jag känner mig fortfarande inte piggare, det kan bero på äckelvädret... Men ska hur som helst gå och tvätta bort sminket och tagga morgondagen. Jag har verkligen superont i huvudet nu och jag vet inte vars allt det här kommer ifrån, men jag mår inte ljuvligt just nu. Så det blir nog att säga god natt för mig, kanske ser ett till Paradise Hotel avsnitt innan jag sussar. Men god natt!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards