ememelie

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 26 september 2009 11:33

Vaknade 9 idag, 9! Och varför? Ingen jävla aning. Har laddat hem filmer på morgonen och sett på tv, just nu är Wipeout på tv, och skadeglädjen har aldrig varit så stor som nu, Wipeout är klockrent. Men nåt som suger är att min batteriladdare till kameran har slutat fungera, ska det få hända!? Blev ungefär totalt jävla förbannad och har desperat försökt hitta några batterier som passar till kameran nånstans i huset, men det fanns ju såklart inte.


Nu ska jag äta nånting, och om 1 ½ timme så börjar träningen, hur orkar jag? Det har jag ingen aning om. Men hade bestämt att träna med det här 2 gånger i veckan och det ska jag hålla fast vid. För nu är det uppehåll med fotbollen och nåt måste man ju göra. Ska även upp till Solbacken i eftermiddag och eventuellt stan i brist på annat. Men nu ska jag göra mig lite mat och tagga träning!

Av Emelie - 26 september 2009 00:58

Kvällen har spenderats lite här och var med Matilda, och i slutet av kvällen Jesper också, totallyckat! Den avrundades med en nattmacka på Subway och sen bar det av hem i spöregnet på min stackars moppe. Har så tyst som möjligt försökt lägga ner Matildas grejer i en plastpåse som hon ska hämta sen utan att väcka min mamma och pappa, tror jag lyckades. Jaja hur som helst, kom hem totalt nerdränkt och nu ligger jag i min säng och halvkollar på tv och bloggar, livet leker.


Imorn ska jag upp rätt tidigt, ska på styrketräning igen och den börjar 1. Så måste vara uppe 11 i allafall så jag hinner äta nåt innan och hinna ta mig dit. Kommer bli tufft, har typ träningsvärk sen förra gången, men nu jävlar!

Sen på kvällen ska jag vara med Linus, längtar redan! Har ingen aning om vad vi ska göra, men det löser sig alltid hur bra som helst. Så nu vill jag bara sova fort så att det blir morgon fort.


Vi kan köra på en sån här frågelista, funkar alltid!

1. Tre ord varför du sist spydde? - mådde väl illa?
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – Låg i sängen
3. Vad gjorde du för 30min sen? – Satt på Subway med Matilda och Jesper
4. Vad hände dig 1995? – Då var jag 1 år iaf.
5. Vem fick dig att skratta senast? – Matlda och Jesper
6. Vilken färg är din borste? – Rosa/röd!
7. Vad köpte du sist? – En macka
8. Vilken färg har du på din tröja? – Just nu har jag bara en vanlig vit tee :)
9. Var förvarar du dina pengar? – På banken! Nej men i plånboken :)
10. Hur var vädret igår? – Kallt, som alltid i Skellefteå
11. Vad ser du fram emot? – Imorgon
12. Snarkar du? – Hoppas jag inte
13. Vad är 15? – Min ålder och den bästa tiden i mitt liv hittills!
14. Vilken skostorlek har du? – 36-37
15. Vill du klippa dig? – Nej, typ inte! Bara slinga.
16. Är du över 25? – Bara 10 år kvar
17. Pratar du mycket? – alldeles för mycket.
18. Kollar du på O.C? – Har hänt
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – jajamen, 5 st!
20. Känner du ngn som heter Steve? – Nejnej
21. Hittar du på egna ord? – Ja såklart!
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – När jag har rätt att vara det

23. Vad har du för mobil? – Min älskade Sony Ericsson W660i...
24. Vem ringde dig senast? – Pappa
25. Biter du på naglarna? – ops
26. Har du lockigt hår? – Nej platt som fan i helvete!
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – Ingen aning
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Linus!
29. Hur många gånger har du svurit idag? – Svär alltid mycket
30. Vilket ord säger du ofta? – Haha, javet inte! Ingen jag har funderat på.
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – Nej, lördag för fan!
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? - Linus!
33. Vad borde du göra nu? – Typ ändå sova
34. Har du något smeknamn? – Måste ju vara Ememelie isånna fall
35. Sover du mycket? – oftast för lite
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor – flickan som lekte med elden
37. När var du sist ute? – Ett litetlitet tag sen
38. Har du gråtit idag? – Ånej!
39. Är du en glad person? – Förutom när jag är ledsen
40. Har du roligt nu? – Nej inte överdrivet
41. Vad äter du helst? – Nektariner
42. Vem var du med sist? – Matilda och Jesper!
43. Pratar du i sömnen? – Haha JA!
44. Vem kramade du sist? – Sofie tror jag?
45. Nämn den bästa personen – Får man inte ta flera?
46. Tycker du om någon just nu? – JA
47. Vill du flytta? – Ja, till lägenhet 
48. Hur ofta borstar du tänderna? – 2 gånger, elr ibland 3

49. Är du egoist? – Kan inte påstå det, beror helt och håller på vad det gäller.
50. Gillar du att bada? – Såklart!
51. Skrattar du åt allt? – Bara det som är värt att bli skrattat åt
52. Vem får dig alltid att skratta? – Jag vet inte faktiskt
53. Gråter du när du tittar på filmer? – Beror på vilken!
54. När grät du senast? – Nån vecka kanske!


NU! Är det gonatt för mig, börjar bli riktigt trött. NU ÄR DET FREDAGSMYS! Sov sött!

Av Emelie - 25 september 2009 18:50

Jag hatar fredagar. Alltså skolan, inte själva dagen. Alla lektioner är dryga förutom musiken, och den är ändå bara 40 minuter. Lämnade in labbrapporten idag också, hoppas den blev bra.


Efter skolan for jag och Matilda direkt till stan. Vi har strosat runt och kollat ungefär överallt. Med mig hem fick jag en mc-skinnjacka som är så sjukt snygg, en scarf, en tröja och en gigantisk och otroligt bra hårspray från Clive Russel. Allt gick ihop på dryga 1000-lappen, man har lite ångest efteråt, men är supernöjd med vad jag har köpt.

Sen smsade Linus och sa att han var på stan så jag träffade han och efter ett tag gick Matilda och sökte prao lite här och var så jag gick med Linus, och vi gjorde väl det man brukar göra på stan, kolla i affärer. Sen körde jag hem och nu har jag ätit massa gott och är totalt proppmätt. Och nu bär det av in i duschen och sen ska jag göra mig klar för kvällens planer. Vad är kvällens planer då? Jo, ska nog vara med Linus, Matilda, Agge och kanske nån mer, får se helt enkelt vilka vi blir. Men det blir nog hur bra som helst. Vill se Idol, men vet inte hur många som kommer vara peppade på det.


Men ni får ha en trevlig kväll hur som helst, nu: duschen

Av Emelie - 24 september 2009 21:50

Det blev att fara på styrketräning trots huvudvärken, den är fortfarande kvar men får väl hoppas att det går om snart. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att lägga mig. Ska äta mackor och frukt innan jag lägger mig också, tur att jag kan vara uppe lite längre ikväll för att jag har sovmorgon!


Träningen var hur som helst jättekul, fast man är ungefär helt död i armarna nu. Ska börja gå på det 1-2 gånger i veckan om jag har tid och försöka bli lite biff, mina armar är tragiska. Men efter några gånger visar det nog resultat hoppas jag. Får nog ett träningskort av mamma så jag får gå och träna när jag vill, blir toppen.


Men nu ska jag duscha och sen se Click som jag såg var på tv, grinade förra gången jag såg den, ska försöka att klara mig den här gången... Mitt internet laggade på lappen så skriver på vanliga datorn nu, får se om jag skriver mer ikväll, beror på om internet funkar igen. Annars är det väl sweet dreams!

Av Emelie - 24 september 2009 18:45

LÅNG dag idag, gick till 15.45 och jag skulle vara på musikskolan 16.30, heja Emelie! Så har varit där nu och spelat och ikväll väntar styrketräningkl 8, och jag har otroligt ont i huvudet så får väl se hur det går, men det har aldrig passat att fara förrän den här torsdagen, så nu jävlar.


Imorn så har vi sovmorgon, otroligt skönt. Dagen börjar med musik och det går ju inte att klaga på! Hoppas vi får göra nåt roligare den här gången än förra, vi får väl se. Annars är fredag den drygaste dagen i veckan, bara tråkiga lektioner, förutom musiken då. Men efter skolan blir det stan med Matilda, SHOPPA! Äntligen blir det av, här ska shoppas. Det är lätt värt att kämpa sig igenom skoldagen för det.


Och svar på fråga :$

Ja vi har sjukt nog prao i hela 2 veckor, det är galet länge. Känns lite länge att vara på samma ställe 2 veckor så jag jobbar på att hitta ett till ställe. Ska försöka fixa det imorgon på stan.


Nu ska jag ta en Alvedon eller nånting så mitt huvud mår bättre, skriver efter träningen!

Av Emelie - 23 september 2009 21:49

Kvällen har spenderats med världens bästa Linus. Han kom hit och vi cyklade iväg till Campus för att kolla på tjejernas match, vi träffade Jonte, Kempe och Alexander där och vi satt med dom. Sen for vi hem och såg slutet av Idol, men hann i allafall se litegrann! Sen spela vi spel och myste, du är bästbästbäst älskling!


Nu ska jag snart tvätta bort sminket och slå på en film, som vanligt. Kan typ inte sova om jag inte har sett en film seriöst, hör till min kväll. Får se vilken det blir ikväll :$ Imorn börjar dagen med idrott, sen rullar dagen på och slutar med estet. Musikskolan och styrketräning blir det imorronkväll, blir hur bra som helst (Y)


Fick en fråga om vilka veckor vi har prao och det är vecka 48 & 49, ganska länge kvar men känner redan paniken att jag inte har fixat för båda, får fixa det så fort som möjligt.


Nu väntar sängen, sov gott!

Av Emelie - 23 september 2009 16:18

Nu har jag varit ute med Mio, spelat ton med musik, både gitarr och piano har jag faktiskt hunnit. Glömde även säga att jag träffade min förra saxofonlärare Martin idag när vi satt på Dallas. Vi pratade om musiklinjen och vi får väl se vad som händer, hoppas kan man ju alltid! Sen har jag varit och sökt prao, endast en framgång, inte 2 som jag hade behövt. Har prao en vecka på Sense, sminkaffären. Och det känns hur bra som helst, får man lära sig massa och allt, toppen! Och sen har jag varit och sökt lite överallt, men det har inte funnits plats. Får kämpa vidare på fredag när det blir stan. Kanske nåt matställe? Annars blir det väl nåt som har med smink och kläder att göra.


Har sett bilder från London nu! Ni kan kolla in Annas blogg www.annad.devote.se och se hennes bilder och kolla vad hon gör därborta, vet inte hur aktiv hon kommer vara med datorn men nånting lägger hon in då och då. Jag är supertaggad på att fara till London, hoppas verkligen att det blir nåt i höst! Vi hann med att göra det mesta förra gången vi var där, men ingen tid räcker för att hinna med allt i London. Och skivor är SJUKT billigt där, köpte Amy Winehouse-skiva för 60 spänn, rätt värt kanske! Men kolla gärna in den :)


Snart kommer mamma och pappa hem, då blir det att äta middag. Och ikväll blir det Linus :*





Av Emelie - 23 september 2009 15:05

Spenderade eftermiddagen på Nordanå och jobbade med film, som är vårt projekt i SO. Vi jobbar med lera och nästa vecka ska vi filma om jag förstod det rätt. Men det blir nog toppen (Y) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Måste läsa massa för att hinna klart till recensionen ska vara inne. vill vara med Linus också, får väl se om han kan :$


Nästa torsdag ska våran klass + Matildas klass + klassen i gröna laget till Umeå och kolla på en musikal, gå på museum och sånt, kommer säkert bli jättebra (Y) Men stan hinns inte och det suger, för vi kan inte stanna längre heller för vi ska förbereda en matkväll för föräldrarna och tjäna moneymoney till våran klassresa. Men det blir nog bra ändå.


Nu ska jag gå ut med Mio och sen äta nånting.

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards