ememelie

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 10 september 2009 23:10

Things do happen for a reason


Av Emelie - 10 september 2009 21:04

Skola idag, for till tandregleringen kl 3 och det gick bra, sista gången jag behöver fara dit, så det känns ju riktigt skönt. Sen for jag hem och tog det lugnt ett tag, och sen bar det av till musikskolan, spelade där i 1 och en halv timme och det gick faktiskt rätt bra, bättre än väntat! For hem, bytte om och tränade kl 7-8, och det var helt sjuukt kallt ute, känns som vinter.


Jag är så sjukt trött, la mig nyss ner i sängen och höll typ på att somna. Vi är lediga imorn och jag orkar inte göra nåt. Känner mig halvnere och är allmänt bitterfitta känns det som, vet inte hur jag ska ta saker. Får väl bara hoppas på att allt blir bättre snart, annars kommer det bli sjukt jobbigt. Känns som att man är heltslut hela tiden, så jävla drygt pallar inteeeeeeeeeeeee


Ska nog se nån film ikväll och sådär, allt känns megatråkigt, fan va dålit allt äär :D


Imorn ska jag iaf vara med Linus om det blir som planerat, har inte varit med han på ett bra tag nu, så det blir nog jättebra, får se vad vi gör :)


Skulle egentligen och se bio ikv med Matilda, men mor min ville inte skänka pengar till mig så ingen bio för mig, halsbandet tog dom sista peningarna, får det snart hoppas jag! Och nu ska jag iaf hosta mig igenom kvällen och försöka bli bättre tills imorn, skriver kanske sen om itne bloggen laggar igen, haare

Av Emelie - 9 september 2009 23:21

Jättemycket besökare idag, känns bra, hoppas ni tittar in igen!


Såg som sagt Idol, man blir ju nästan lite taggad, elr är det bara jag som kännerr det? Skulle vara kul att få fara dit och höra vad juryn tycker om en, försöka kan man ju alltid. Det var många duktiga som var med ikväll också, favorit ikväll vet jag inte... har inte tänkt på nån speciell. Jon är fortfarande i toppen!


Nu har jag iaf tänkt gå och lägga mig, upp 7 imorn, inte peppat! Just därför borde jag sova ungefär...NU! PEACE

Av Emelie - 9 september 2009 20:59

Nu blir det att sätta sig i soffan med Anna och Sara och se Idol. Sen ska jag sussa och tagga inför morronen, upp kl 7, PEPP! Näe, vem försöker jag lura. PEACE

Av Emelie - 9 september 2009 19:05

TUBENKLIPP LAGGAR, dom syns ju inteRynkar på näsan Är det nån annan som ser? Eller är det bara min datorn som laggar (U)

Har fortfarande inte hittat nåt att göra ikväll... Ska iaf se Idol kl 21.00, OBSERVERA kl 9 ikv! Får man ju fan inte missa! Jon är min favorit hittills, fast jag är nog inte den enda som har fastnat för hans sång, han är ju fan kung! Totalhärlig dude! Blir spännande och se ikväll vilka som går vidare, och såklart vilken som totalsucks.


Nu ska jag välja kläder för imorn och sen ungefär lägga mig och dö i soffan, PEACE

Av Emelie - 9 september 2009 18:49

Hela världen är så underbar


Av Emelie - 9 september 2009 16:41

Sneakpeak på klassen har kommit uuuut, ser ut som ett tard, YES!

SCORE! Enda gången man måste se bra ut ser man ut som en... näe vet inte.

  


Av Emelie - 9 september 2009 16:14

Peace and love åt nya bloggplatsen.se, det är ju hur bra som helst nu!


Idag var det iaf skola som vanligt, drygt. Gympan var orientering och jag sprang runt i skogen i SPÖREGN. Tog iaf en karta med svåra kontroller och 2 st medel, so let's go, I am the best. Sen for jag och Matilda tillbaksfrån gympan, pallade äpplen på vägen och sen var det bara SO kvar, vi kollade på bilder från fjällen, sjukt fula.


Sen drog jag hem och har väl varit hemma i typ en timme nu, och har inte gjort nåt speciellt. Ska nog snart ut och bli fotad av Anna om jag orkar tvätta håret, sminka mig och allt det, sen bär det av nånstans,får väl se. Och senare ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, får väl se om nåt händer. Ska försöka fixa en ordentlig header också ist för bara en bild, kände att jag bara var tvungen att prova nåt igår när jag märkte att man kunde ha det nu på bloggplatsen!


Nu ska jag ta mig nåt att äta, har redan ätit 3 äpplen från vårt äppelträd och nu vill jag ha MAT. Hoppas mamma kommer hem snart så jag kan äta nåt :$


Skriver mer ikväll!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards