ememelie

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 20 september 2009 01:18

Idag var jag på bio och såg Flickan som lekte med elden, alltså så sjuuukt bra film! Nästan bättre än den första tycker jag. Rätt lång var den, inte för att det kändes så men såvärd är den ju helt klart.


Sen for vi och handlade på Coop, träffade Ks där och pratade lite med henne, sen for vi hem och jag for ganska direkt till Linus. Kvällen började med middag, sen blev det bad, Singstar och fika, kan inte bli bättre :* I LOVE U!


Imorn far min syrra, HON FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR, det kommer suga. Man tror inte att det ska vara jobbigt när ett syskon flyttar men fyfaan vad jobbigt det är. Halv 1 går planet imorn och ska följa med och vinka av henne. Sen kommer jag nog inte träffa henne på ett riktigt bra tag, men om vi ska träffas så är det isf vi/jag som får fara dit, för jag tror inte att hon är så taggad på att fara tillbaks till Sweland igen, så det är ju ett plus iaf.


Nu sitter jag och kollar på House of Wax, Paris Hilton är så jävla B så jag orkar inte leva, har sett den förr och den är verkligen inte bra, men de finns typ inget annat att se ändå så. Ska inte vara uppe så länge ikväll hade jag tänkt så jag skriver nog inge mer ikväll, sweet dreams!

Av Emelie - 18 september 2009 22:04

Min mamma är jätteförkyld och fick dåligt samvete att fara bort ikväll känner jag. Ska nog se nån film med henne och bara ta det lugnt, ska upp rätt tidigt imorn och ska på stan. Klockan 3 ska hela familjen se bio, blir lite såhär familjegrejer nu innan Anna flyttar, på söndag alltså. Fan vad tragiskt det känns. Undra hur länge det kommer ta innan jag träffar henne? Vi ska iaf se Flickan som lekte med Elden, så det blir nog bra. Sen ska jag och äta middag hos Linus verkar det som? Ska iaf vara med han, blir jättebra, längtar redan älskling :* <3


Så det kommer bli en kung dag imorn iaf! Nu ska jag bege mig till vardagsrummet där vi ska slå på nån film, skriver kanske senare ikväll!



Av Emelie - 18 september 2009 16:45

Steg upp 8 idag, kändes sjuukt skönt, vi sjöng typ Imsevimsespindel på musiken och resten av dagen var bara dryg, så inget intressant att berätta.


Har inte varit hemma jättelänge och har därför inte hunnit göra så mycket, men ska hinna städa min garderob innan maten hade jag tänk och javet inte, göra nånting så jag kan få nån ordning på alla kläder. Man ser knappt golvet längre och det är verkligen dags att städa känner jag. Och det lär nog ta en timme säkert att fixa det.


Ikväll så har jag inga planer, lite halvläskit faktiskt... Jag och Matilda brukar ju försöka ha "Matilda och Emelie-fredag" men hon är ju sick, hoppas hon kan göra nåt imorn (Y)


Och i veckan blir jag RIK, undebart. Pengar kunde inte vara mer efterlängtat. Ska utöka min garderob och fylla den med ännu mer gosaker, pengarna kommer gå åt hur fort som helst, och kommer vara pank efter 1 dag. Men det är det värt. Har redan börjat spana ut lite saker som jag måste köpa, skor ska jag också försöka fixa här framöver om jag råkar hitta mina dreamshoes.


Nu ska jag börja med mitt garderobprojekt, så önska mig lycka till, typ

Av Emelie - 17 september 2009 20:41

Det suger här, orkar fan inte bo här längre, och nu far Anna på Söndag, hur fan kommer det här gå.


Har haft lång dag idag, gick skola tills kvart i 4, for hem och åkte iväg på långspelning med SSB, var där från halv 5 till 8 och kom hem för ett tag sen. Ska inte göra nåt ikväll bara låsa in mig på rummet och se film :)


Imorn börjar vi 09.05 och dagen börjar med musik, känns hur bra som helst. Och resten av dagen är nog tråkig, men sen är det iaf helg och det kunde inte kännas bättre. Vara borta länge och göra nåt, men tyvärr är Matilda sjuk så vet inte om hon kommer kunna vara med mig i helgen. Men det blir nog bra.


Nu ska jag se tv/film, sen blir det att sova, eller kanske duscha ikväll om jag inte orkar göra det imorn, vilket jag nog inte kommer att göra, peeace

Av Emelie - 16 september 2009 23:51

Blev att fara till Linus iaf, vi såg film och myste, du är bäst älskling:*<3


Vidare till dagens, eller veckans irritationsobjekt. 96or i Skellefteås videobloggar. Vad är felet? Eller ska man fråga, vad är inte felet med dom? Nej, det är inte coolt att v-blogga när man är typ 12 bast och berätta om dagens outfit och berätta vad man har köpt på stan. Nånstans gick det fel, och nu är ALLT fel, små blonda f12or med falsettröst gör så att jag inte kan sova på nätterna, jag drömmer mördrömmar om er.




Och lika bra att fortsätta whina när man ändå håller på. Dom här skorna. Var tydligen ett "must-have" för nån månad sen i Skellefteå. Vad är grejen med ballerinaskor och en fet gummikilklack? Eller sneakers med en fet kilklack? Det här är fan ett stort BIG no-no. Måste typ vara dom fulaste skorna som finns, inte okej.


Nu ska jag se klart nån film på tv med Anna, sen ska jag sova och "tagga" inför morrondagen, går till 15.45 Hursomhelst, sov gott!

Av Emelie - 16 september 2009 21:01

Vanlig skoldag idag, förutom orienteringsprovet. Men det gick bra, tog alla och höll tiden så hoppas på ett MVG! Efter skolan for jag till Linus! Vi såg tv, pratade massa och fikade, mys! Var där till typ 25 över 6 och sen for jag vidare till Kansliet och hade avslutning med tjejerna. Vi pratade massa, hade tävlingar, åt pizza och tårta, hur lyckad kväll som helst enligt mig iaf. Och nu har jag kört hem i mörket och nu började jag och Linus prata om att göra nåt nu, blir ju inte länge isf, men skulle inte vara helt fel :$ Så vi får väl se. Men nu ska jag gå ifrån datorn och göra nåt annat, vet som sagt inte vad, men annat blir det iaf, HA EN KUNG KVÄLL!


Du är BÄST i världen, du finns alltid där! Du är det bästa jag vet, jag älskar dig!


Av Emelie - 15 september 2009 23:45

Har sett massa tv och hållit på och valt och vrakat kläder, både hon och jag har gjort det från våra garderober så nu har jag fått bort massa som jag inte använder.


Imorn har vi 10 minuters sovmorron, yeeeeeeees... Jag tror bara att vi har 4 lektioner imorn om jag kommer ihåg rätt, så det är inte så jobbig dag om man säger så. Först är det då skola, orienteringsprov, sen ska jag kanske till stan och träffa Linus där, om det inte blir till stan så far jag till han direkt efter skolan och är med han tills efter 6 nån gång, och då far jag till kansliet och har avslutning med tjejerna. Kommer bli a gr8 day. Men nu väntar sängen för min del iaf, sov sött!

Av Emelie - 15 september 2009 19:40

Nu sitter jag i sängen med datorn och kollar på 2½ men. Har ätit ganska nyss och snart börjar Idol! Känns som att det var ett tag sen man såg det nu, så det ska bli kung!


Skulle vara jättegulligt om nån därute som känner att dom är duktiga på att göra headers kan göra en snygg en och skicka den till mig, skulle verkligen vara hur bra som helst.


Men nu ska jag inte skriva nåt mer, har jag nåt vettigt att skriva sen så gör jag det annars skriver jag 2morrow.

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards