ememelie

Alla inlägg under september 2009

Av Emelie - 22 september 2009 21:35

Okej kunde inte vara sista inlägget jag skrev idag, det förra alltså.


Systrar i Jeans är ju kung, man blir jätteglad när man ser den! Också är Grekland med, jag vill dit! Blev supersugen på att resa nånstans, men förhoppningsvis blir det London i höst om allt passar med ledighet. Asså tänk London! Skulle inte sitta helt fel kan jag lova, men ska inte hoppas på för mycket.


Nu har jag iaf gjort mig klar och tvättat bort sminket. Och användt typ världens bästa hudserie som heter L300, så sjukt jävla bra, måste provas! Men nu ska jag fortsätta se film, sweet dreams!


Av Emelie - 22 september 2009 20:40

Skola idag och det var tufft, mådde inte övedrivet bra men kämpade mig igenom dagen ändå. Skyndade mig hem efter skolan och sen for vi till musikskolan och spelade, det gick  ganska bra och nu ikväll har jag inte gjort så mycket egentligen. Nu har jag sett Idol, hur spännande som helst nu. Och nu sitter jag i sängen med Mio brevid mig som blir sur varje gång jag slutar klappa han, mysvovve. Nu har Systrar i jeans börjat på 5an och den ska ses! Ska försöka hinna läsa av boken till recensionen, måste ju hinna läsa den.


Nu ska jag äta nåt sen bilr det att tvätta bort sminket och gå och lägga sig. Imorn ska vi jobba med lerfigurer hela eftermiddagen, ojojoj, får väl se hur det kommer gå. Jaja, GONATT! Tills vidare.

Av Emelie - 21 september 2009 21:07

Dagen började på Nordanå, vi kollade på leranimationer, filmer som nån tjej hade gjort. Dom var fan inte okej, en handlade om en tiger som slickade en tjej i röven, och den är fan inteinteinteinteINTE okej! Vi var där i lite mer än en timme, sen rullade bara dagen på som vanligt.


Efter skolan for jag hem och åt, och efter inte så länge så åkte vi iväg till stallet. Hanna var inte där idag så vi hade nån annan tjej, funkar :) Och nu har jag sett film och duschat sen dess, alltså inte gjort nåt ungefär, och har inte tänkt göra nåt annat ikväll heller, bara ta det lugnt och se ÄNNU MER film.


Imorn så är det iaf skola, sen efter det far jag och Tove till musikskolan och spelar. Brukar ju träna med killarna imorn med Signe kan inte så det lär ju inte bli av, får se om jag far iaf. Fast det är rätt stressigt mellan musikskolan och träningen, men vi får se helt enkelt.


Och på onsdag blir det skolan och sen...SEN, blir det shopping med Matilda! HELA DAGEN, HELA NATTEN! Nej men mycket shopping blir det. 1200 kr som är BARA mina och ska spenderas så fort som möjligt. Jag är sjuk. Men jag klarar inte av att ha pengar och inte spendera dom, det går som bara inte ihop. Varför ska man ha pengar om man inte spenderar dom liksom? Funderar på att köpa en till skinnjacka, en MC, men det känns inte överdrivet värt, får fundera på det. MEN KOLLA HÄR

SKA BLI MINA! Är så jävla taggad på att shoppa så det finns inte. OJOJOJ vad jag ska spendera, längtar. Jag har fan shoppingproblem=ekonomiproblem, men det går ju inte klara sig utan att köpa saker, ÅÅÅÅÅH.


Nu ska jag gå och göra mig klar sen slå på en film, sov söttKyss

Av Emelie - 20 september 2009 23:08

Statestiken har ökat mycket idag, keep up the good work!

Av Emelie - 20 september 2009 23:07

Mitt internet laggar... MYCKET, har typ bara tur om jag tar mig in på hemsidor. Spotify vill inte heller jobba med mig ikv...känns inte bra alls... Men hur som haver barnen kär så kom Matilda till mig, vi for till Coop och köpte goagrejer och sprang runt lite där. Sen for vi hem och rätt som det var ringde Richard på dörren, och därefter Elias och Rasmus, så vi såg Fired Up och åt popcorn. Sen drog dom ut och jag och Matilda stannade inne, lata som vi är och spelade gitarr och sjöng för fulla muggar(otroligt vad fina uttryck jag använder ik, väll), och vi var riktigt duktiga kan jag tycka.


Min dubbelsäng gör succé enligt mig, så sjukt skönt att ha en gigantic bed! Bytte från 90 cm till 110 till 200 cm, INTE DALIGT KAN JAG LOVA! Kommer sova supermegagott inatt.


Imorn så blir det Nordanå på morronen. Vi ska lära oss om animerad film. Eller ja, animerade-ler-filmer(?), nåt sånt iaf. Vet inte hur lång tid det kommer ta men det gör absoluut inget om det tar lite längre tid än vanligt så vi kanske missar en bit av nån lektion om vi har tur! Oj varför säger jag så, jag som skulle bli pluggis... Och appropå pluggis! Har skrivit en novell idag, häpna och hör! OKEJ SLUT MED SÅNNA DÄR ORDSPRÅK! Den handlar om... typ en tjej? Näe men man skulle ha mde typ 10 vissa ord och passa in dom och det var inte det lättaste. Jag har även övat på franskaglosor, 31 st för att vara exakt, PLUS att jag har börjat smått på labbrapporten, så nu känns det verkligen som att jag har kommit igång med allt.


Nu ska jag se nån töntfilm som jag har på datorn, har inte bestämt vilken än men nån blir det iaf. Sen blir det att göra sig klar för att gå och lägga sig. SOV GOTT!

Av Emelie - 20 september 2009 16:55

Nu har jag en dubbelsäng, det enda som håller mitt humör uppe ungefär. Menmen, ligger iaf och kollar på VMA, det var nyss trailer för New Moon, den verkar verkligen sjukt bra, måste se den. Inte för att jag är nåt stort Twilightfan, som alla andra i hela världen verkar vara, iaf galna i Pattison. Och nu uppträder Beyonce, så sjukt bra! En av dom få som faktiskt KAN sjunga, gr8 (Y)


Kvällen kommer spenderas med Matilda, vet inte om det blir nån fler men det blir nog att se en film eller nåt, och äta nåt gott som tröst ikväll :$ Så hon kommer nog på ett tag skulle jag tro. Ska  hinna ladda ner nån bra film också, vet inte vilken men ska försöka hitta nån goding. Skriver nog lite senare också, peeace!

Av Emelie - 20 september 2009 13:43

Nya inköp idag också

+ ny hårtork, kunde inte behövas mer! Har aldrig ägt en plattång förut, men den kan nog vara bra att ha. Ska bara inte få det till en ovana att platta det hela tiden, men så ska det nog inte bli.


Nu har jag ungefär TON med läxa att göra. Ska skriva en novell som måste innehålla 10 st speciella ord typ, och den ska vara inne på tisdag. En labbrapport tills på fredag om typ el, vi gjorde en labb om en ringklocka. Och sen 31 franska glosor tills... näe kommer inte ihåg när. Sen bokrescension som ska vara inne den 29onde, lycka till ememelie! Så det är väl bara att börja.



Av Emelie - 20 september 2009 13:05

 Nu har vi skjutsat Anna till flygplatsen, känns verkligen jättejobbigt att hon far. Det har alltid varit så långt bort att hon ska flytta till London, men idag var det ju faktiskt så att hon gjorde det. Och det är jättetomt och det suger.

Här är en "avskedsfilm" som Epa gjorde till Anna, haha, fan klockren!


                           

BYEBYE SIS! Tro inte att jag inte kommer komma och hälsa på, LONDON!!


Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards