ememelie

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emelie - 27 oktober 2009 22:43

Var på stan i eftermiddag, köpte lite smått och gott. Men imorn, IMORN! Ska jag köpa min älskling som jag hittade idag på H&M, vad är det för något? Det får ni se imorn, den ska bli min! Mums! Hur som helst så kom jag nyss in genom dörren ungefär, har varit på Halloweenfest med tjejerna i klassen+några till hemma hos Emilia, trevligttrevligt. Massa bus, elr ja, 5 st för att vara exakt eftersom det var bustävling, ja. Nu är jag iaf hemma och ser ut som ett cp, så nu ska sminket bort och allt sen blir det att lägga sig i sängen och se en film och bara mysa, de taggar jag gärnet på, är sjukt trött. Får se om det blir några bilder från ikväll senare, tog inga själv så får isf snatta av någon annan, jaja. Sov sött!

Av Emelie - 27 oktober 2009 12:45

Var som sagt hos Linus igår, han har ju kommit hem från Stockholm! Vi såg 2 filmer och bara myste och åt godis, jag älskar dig mest av allt! Sen for jag hem vid halv 1 ungefär och somnade ganska fort. Nu vaknade jag kanske för en timme sen och jag är ensam hemma, skööööööööööönt. Ska snart pallra mig ut med Mio och gå en sväng, sen bär det nog av in till stan för att hitta en Halloweendräkt till ikväll, för det är Halloweenfest med tjejerna i klassen, blir nog trevligt! Har dock ingen aning om vad jag ska vara för något, men jag lär väl hitta något. Förövrigt så har det börjat ta förbannat ont i piercingen, ajaj, får se om det blir bättre snart, och det blir det säkert. Nu ska jag ta mig nåt att äta innan jag börjar leta en dräkt helt desperat........

Av Emelie - 26 oktober 2009 19:21

Kom just till Linus, var på Coop och köpte godis innan och vi ska bara mysa och ta det lugnt tror jag.


Dagens humör: toppen! ont i ryggen bara...
Dagens borde: jobba
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: leggins, linne, hög kjol och halsduk
Dagens längtan: typ hela veckan!
Dagens beroende: oj vet inte, juice kanske?
Dagens tråkigaste: städa
Dagens personer: linus ida kostas erik
Dagens roliga: stan
Dagens låt:James & Karin - Fjärilslarvens sång



HEJDÅ! Ha en mysig kväll!

Av Emelie - 26 oktober 2009 17:31

Funderar på att göra om min blogg lite, vad tycker ni? Är totalt usel på att göra headers så det kommer nog inte bli mer avancerat än vad det är, vilket är inte alls avancerat. Får se om jag gör en inatt...

Av Emelie - 26 oktober 2009 17:22

Vaknade ungefär 10 idag, lockade håret och sminkade mig. Sen bar det av till stan med mamma och pappa, vi skulle äta lunch ute och det blev Dallas. Sen träffade jag Ida och vi har gått omkring och letat grejer till Halloween, pratat osv, sjukt trevligt :D Sen efter ett tag träffade vi Linus, Erik och Korre så vi gick med dom ett tag också. Jag får panik, har inget att ha till Halloween, måste fixas imorn. Ikväll ska jag vara med Linus, vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på film elr något, blir hur bra som helst! Nu ska jag äta middag, ha en mysig kväll!

Av Emelie - 25 oktober 2009 21:21

Blev en sväng på Coop och en sväng med Mio idag, som planerat, annars har jag typ inte gjort så mycket idag. Tvn i vardagsrummet jobbar inte med mig så den ska lämnas in, hejdååååååå. Imorn ska jag äta lunch på stan med mamma och pappa, vet inte vars eller vad det blir, men något blir det.


Sen ska jag gå på stan med Ida och leta nåt att ha på mig till Halloweeeeeeen, blir hur bra som helst :* Och senare får vi se vad det blir, inget bestämt än. Känns så sjukt skönt att det är lov imorn och slippa tänka på skolan, önskar bara att lovet kunde vara längre. Nu ska jag ta en macka och se film, ha en mysig kväll!

Av Emelie - 25 oktober 2009 13:47

Haha vilken morgon, inga detaljer! Har ätit nu och är proppmätt. Hunnit se sista avsnittet av Desperata också på säsong 3, vars kan man ladda hem säsong 4!? Har blivit helt besatt, så sjukt bra det är! Idag så har jag planer, dock obestämda, men det blir nog bra hur som helst. Ska nog ta en promenad med Mio i alla fall och fara på Coop. Inget intressant har hunnit hända idag så har inte så mycket att skriva, det blir helt enkelt senare det kommer något roligare. Ha en bra dag!

Av Emelie - 25 oktober 2009 00:04

For till Ida med Viktor och Kostas vid 8, vi har sett REC som var sjukt äcklig, usch. Sen satt vi mest bara och prata osv, riktigt trevlig kväll! Vi for hem vid 11 för att Ida skulle upp tidigt, så nu har jag bara tagit det lugnt ett tag och sett lite tv. Ska snart göra en macka och ett glas Oboy. Är rätt trött så ska försöka sova rätt tidigt ikväll, men det burkar jag ju aldrig lyckas med så. Ska upp vid 11 och fara och kolla på loppisen inne på Rimi tror jag om jag orkar upp. Men det får vi se då. Nu ska jag se Desperate Housewifes och sen sussa, sov sött!

Presentation


Hej! Jag är en 16årig tjej som går sista året på Sörböleskolan.På fritiden är det musik, roligt folk och ha allmänt trevligt som gäller. Här är min blogg och jag hoppas ni gillar den!

Omröstning

Är du från Skellefteå?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards